Placers

En aquest apartat trobareu els placers i placeres que cada dimarts i dissabtes podeu trobar al Mercat Ecològic de Palma.
Qui són i a què es dediquen.

SON RAVENELL

 

Parada regentada per Petra i Joan. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda de fruita, verdura i hortalissa. Conren les seves terres a Manacor. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0061 com a productor. MENJAR SA

 

Parada regentada per Isabel i Eusebio. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda d'hortalissa, verdura i fruita. Conreen les seves terres a Santa Maria i Muro. Està inscrit al CBPAE amb el nº 1055 com a productor. 

FORMATGERIA SON JOVER

 

Parada regentada per Margalida Seguí. Ramadera i elaboradora. Es dedica a la producció i elaboració de formatge d'ovella (curat, semi, tendre), de cabra i iogurts. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0016 com a productor i amb el nº 0805 com elaborador.MÉS QUE PA

 

Parada regentada per Albert i Victòria. Forner. Es dedica a l'elaboració i venda de pa, panets, cocarrois i galetes elaborades en farina d'espelta i de blats de varietats locals. Té el forn a Porto Cristo (Manacor). Està registrat al CBPAE amb el nº0238 com elaborador.

SA MARJAL SON FORNÉS

 

Parada regentada per Pep i Maria Antònia. Pagès. Es dedica a la producció i venda de fruita i hortalissa. Conra les seves terres a sa Pobla i Búger. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0810 com a productor.


SA CASA PAGESA

 

Parada regentada per Susana i Antoni. Pagès i ramader. Es dedica a la producció de fruita, hortalissa, llegums i carn. Especialitzat en varietats locals. Conreen les seves terres a Palma. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0264 com a productor.

LA HUERTA DE PILI

 

Parada regentada per Pili i Alfonso.  Es dediquen a la producció d'hortalissa principalment. Especialitzats en varietats poc conegudes a ca nostra. Treballen una finca situada a Manacor. Està inscrit al CBPAE amb el nº1283P com a productor. CAN GRAN

 

En aquesta parada hi trobareu a Arantxa Moreno i Tomeu Domenge. Són una parella d'hortolans que també fan fruita i cereals. Majoritàriament fan venta directa a mercats com aquest. Estan inscrits amb el número de productor 229T.

Ca’n Caló

Produeixen principalment fruits secs, així com petites produccions de fruita fresca com per exemple figues, prunes, raïm, albercocs, etc. Al mercat hi trobareu, sobretot, horta de secà (cebes, alls) i una part d'horta de temporada on hi destaca el cultiu del pebre bord de tap de curtí.