Placers

En aquest apartat trobareu els placers i placeres que cada dimarts i dissabtes podeu trobar al Mercat Ecològic de Palma. Qui són i a què es dediquen.

 

ARC AL CEL

 

Parada regentada per Bianca i Tomeu. Forners. Es dediquen a la venda i elaboració artesana de pa i pastisseria amb farina de blats de varietats locals i llevat mare. Tenen el seu forn de llenya a Pollença. Estan inscrits al CBPAE amb el nº 0536 com elaboradors.

CAN GRAN

 

En aquesta parada hi trobareu a Arantxa Moreno i Tomeu Domenge. Són una parella d'hortalans que també fan fruita i cereals. Majoritàriament fan venta directa a mercats com aquest. Estan inscrits amb el número de productor 229T.


 

CA'N CALÓ

 

Parada regentada per Biel Torrens. Pagès, ramader i elaborador. Es dedica a la producció i venda de fruita, verdura, ous, fruits secs i llegums, així com a l'elaboració d'embotits de porc negre (sobrassada, llonganissa, botifarrons i camaiot), farines de varietats locals, confitures, salses i pebre bord de tap de cortí. Conra les seves terres a Ruberts (Sencelles). Està registrat al CBPAE amb el nº 0307 com a productor i amb el nº 0421 com elaborador.

 

COOPERATIVA ECOILLA / COOPERATIVA CAMP MALLORQUÍ/ FORMATGERIA SON JOVER

 

Parada regentada per Toni Seguí. Ramader i elaborador. Es dedica a la producció i elaboració de formatge d'ovella (curat, semi, tendre), de cabra i iogurts. A part, ven productes d'ECOILLA i del Camp Mallorquí com fruits secs i embotits. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0016 com a productor i amb el nº 0805 com elaborador.


 

ES MOLÍ DE SANT ANTONI

 

Parada regentada per Guillem i Baris. Pagès i elaborador. Es dedica a la producció de blats de varietats locals i a l'elaboració i venda de farines i llegums. Conren les seves terres a Manacor. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0808 com a productor i amb el nº 1044 com elaborador.

 

SON RAVENELL

 

Parada regentada per Petra i Joan. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda de fruita, verdura i hortalissa. Conren les seves terres a Manacor. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0061 com a productor. 


CANDELOMO

 

Pere Mindona és un jove pagès que cultiva una finca familiar d'hortalissa i fruiters. Té una guarda de 25 ovelles que la té per adobar les parcel·les on fa l'hortalissa.

 

MENJAR SA

 

Parada regentada per Isabel i Eusebio. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda d'hortalissa, verdura i fruita. Conreen les seves terres a Santa Maria i Muro. Està inscrit al CBPAE amb el nº 1055 com a productor. 


 

MÉS QUE PA

 

Parada regentada per Albert i Victòria. Forner. Es dedica a l'elaboració i venda de pa, panets, cocarrois i galetes elaborades en farina d'espelta i de blats de varietats locals. Té el forn a Porto Cristo (Manacor). Està registrat al CBPAE amb el nº0238 com elaborador.

 

PANE NOSTRO

 

Parada regentada per Peio. Forner. Es dedica a la producció i venda de pa, coques, cocarrois d'algues, magdalenes de sègol i galetes amb llavors de lli, elaborades en farines d'espelta i de blats de varietats locals. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0995 com elaborador. Té el seu forn a Palma.


 

SA CASA PAGESA

 

Parada regentada per Susana i Antoni. Pagès i ramader. Es dedica a la producció de fruita, hortalissa, llegums i carn. Especialitzat en varietats locals. Conreen les seves terres a Palma. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0264 com a productor.

  

SA MARJAL SON FORNÉS

 

Parada regentada per Pep i Maria Antònia. Pagès. Es dedica a la producció i venda de fruita i hortalissa. Conra les seves terres a sa Pobla i Búger. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0810 com a productor. 

TERRANOVA

 

Parada regentada per Paco. Pagès i elaborador. Es dedica a la producció i venda de fruita i hortalissa. Conra les seves terres a Petra. Està registrat al CBPAE amb el nº 0818 com a productor i amb el nº 0900 com elaborador.