Placers

En aquest apartat trobareu els placers i placeres que cada dimarts i dissabtes podeu trobar al Mercat Ecològic de Palma.
Qui són i a què es dediquen.

HORT D'EN CONIES

 

En aquest lloc hi podeu trobar na Maria González i en Baris. Es dediquen al gra de llegums i cereals i a l'hortalissa. La seva finca es troba a la carretera de Manacor a Portocristo, km 0.  Estan inscrits amb el nº de productor 1093P .

SON RAVENELL

 

Parada regentada per Petra i Joan. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda de fruita, verdura i hortalissa. Conren les seves terres a Manacor. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0061 com a productor. MENJAR SA

 

Parada regentada per Isabel i Eusebio. Pagesos. Es dediquen a la producció i venda d'hortalissa, verdura i fruita. Conreen les seves terres a Santa Maria i Muro. Està inscrit al CBPAE amb el nº 1055 com a productor. 

 COOPERATIVA ECOILLA / COOPERATIVA CAMP MALLORQUÍ/ FORMATGERIA SON JOVER

 

Parada regentada per Toni Seguí. Ramader i elaborador. Es dedica a la producció i elaboració de formatge d'ovella (curat, semi, tendre), de cabra i iogurts. A part, ven productes d'ECOILLA i del Camp Mallorquí com fruits secs i embotits. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0016 com a productor i amb el nº 0805 com elaborador.MÉS QUE PA

 

Parada regentada per Albert i Victòria. Forner. Es dedica a l'elaboració i venda de pa, panets, cocarrois i galetes elaborades en farina d'espelta i de blats de varietats locals. Té el forn a Porto Cristo (Manacor). Està registrat al CBPAE amb el nº0238 com elaborador.

PANE NOSTRO

 

Parada regentada per Peio. Forner. Es dedica a la producció i venda de pa, coques, cocarrois d'algues, magdalenes de sègol i galetes amb llavors de lli, elaborades en farines d'espelta i de blats de varietats locals. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0995 com elaborador. Té el seu forn a Palma.


SA CASA PAGESA

 

Parada regentada per Susana i Antoni. Pagès i ramader. Es dedica a la producció de fruita, hortalissa, llegums i carn. Especialitzat en varietats locals. Conreen les seves terres a Palma. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0264 com a productor.

SA MARJAL SON FORNÉS

 

Parada regentada per Pep i Maria Antònia. Pagès. Es dedica a la producció i venda de fruita i hortalissa. Conra les seves terres a sa Pobla i Búger. Està inscrit al CBPAE amb el nº 0810 com a productor.CAN GRAN

 

En aquesta parada hi trobareu a Arantxa Moreno i Tomeu Domenge. Són una parella d'hortolans que també fan fruita i cereals. Majoritàriament fan venta directa a mercats com aquest. Estan inscrits amb el número de productor 229T.

LA HUERTA DE PILI

 

Som un matrimoni que decidim després de treballar sempre en comerç i informàtica aventurar-nos en l'agricultura ecològica, perquè és alguna cosa que desitjàvem tots dos, vam néixer en 2016 i des del desconeixement total, però amb totes les ganes i il·lusió del món, ens hem anat formant a poc a poc amb l'objectiu de poder oferir a tots els consumidors que desitgin, bona alimentació en verdures i hortalisses a un preu raonable,perquè tots tenim dret a una alimentació sana, actualment treballem molt dur per a aconseguir els nostres objectius, que des de baix anem aconseguint passet a passet.


Ens estem especialitzant en varietats poc comunes per a diferenciar-nos i donar una gamma alternativa a l'habitual.


Estem a Manacor actualment amb dues finques amb una extensió aproximada de dues hectàrees.
Estem registrats al CBPAE com a productors.